Zodia care va avea inima franta in 2016

1
4902

ZODIA CARE VA AVEA INIMA FRANTA IN 2016. 2016 este un an al marilor incercari sufletesti pentru foarte multi nativi.

Un an plin de cumpene sentimentale. Acest nativ doreste sa isi schimbe radical viata, insa se va lovi de impenetrabilitatea partenerului. Multe dintre ideile nativului care crede ca are mereu dreptate vor fi infirmate ceas cu ceas, zi de zi.

Acest nativ primeste o lectie importanta in dragoste din partea planetei Saturn, obiect ceresc ce il obliga sa apeleze la ratiune inainte de a emite judecati de valoare. Motivul pentru care „va avea inima franta” in acest an este unul cat se poate de evident chiar si pentru semnul cu pricina.

Trebuie sa invete din greselile trecutului si sa stapaneasca mai bine momentele de cumpana. Are nevoie de mai mult echilibru, cu toate ca este recunoscut drept cel mai echilibrat semn zodiacal.

Va trebui sa se consulte cu mai multi oameni inainte sa ia o decizie definitiva, mai ales daca are dileme cu privire la viata de cuplu, traiul in familie ori probleme organizatorice de tipul mutatului ori schimbarii profesiei.

 

Nativul cel mai dezvantajat din punct de vedere amoros in 2016 va incheia, insa, anul cu succes. Pana in luna noiembrie va tot primi lectii de viata, dar va avea si de oferit cateva sfaturi esentiale partenerului.

CITESTE SI: 5 zodii care vor insela in 2016

CITESTE SI: Ce zodii se vor casatori in 2016

Practic, persoanele cuplate in 2016 se vor simti extrem de singure in doi din cauza orgoliului care va fi unul molipsitor. Balanta, caci acesta este semnul cu ceva probleme in cuplu, va respira usurata incepand cu a doua jumatate a lunii noiembrie, atunci cand in Casa Iubirii rasare soarele.

Balantele sunt persoane foarte iubitoare, insa din cauza orgoliului nemasurat si tendinta de a acapara totul pierd foarte mult din punct de vedere spiritual.

Balantele trebuie sa invete sa se protejeze fara a-i ataca pe ceilalti, mai ales cand vine vorba de persoane apropiate. Intentiile acestor nativi nu sunt rele, ci doar forma in care se exprima, maniera care reuseste sa atraga o serie de reprosuri din partea celor mai dragi fiinte.

Asadar, 2016 va fi un an cu o inima bandajata, insa noroc ca se incheie bine. Din decembrie 2016 – ianuarie 2017, vine o explozie de fericire in viata sentimentala a acestora!

Sursa foto: valentinesdaysms.in

LĂSAȚI UN MESAJ