TRUCURILE prin care iti INCARCI telefonul de 2 ORI MAI REPEDE

0
745

Dacă te-ai întrebat cum să încarci telefonul mai repede și să reduci așteptarea când te grăbești, există câteva soluții. Le menționăm aici, tu nu le uita când ai nevoie de ele.

Înainte de toate trebuie să știi că și dacă aplici aceste soluții pentru cum să încarci telefonul mai repede, autonomia lui va fi aceeași (bună sau rea). Doar că folosind aceste trucuri vei aștepta mai puțin să se încarce. Sunt telefoane ca cele noi de laSamsung sau Motorola care beneficiază de moduri quick charge, care le permite să se încarce în jumătate de oră la peste 50%. Totuși, nu toate dispun de așa ceva, astfel că soluțiile de mai jos ți-ar putea fi utile.

Treci în Modul avion când încarci telefonul ca să nu mai ai niciun consumator activ. Dacă nu poți face asta pentru că ai de preluat apeluri sau mesaje, dezactivează pe rând tot ceea ce nu-ți trebuie: WiFi, 4G sau 3G, Bluetooth, NFC și altele similare. În aceeași idee, oprește telefonul apoi bagă-l la încărcat. Nu va fi activă nicio funcție, dar cu cât este redus consumul, cu atât se reduce timpul în care se încarcă. Orice telefon, de la cele cu iOS la Windows Phone, sunt capabile să se încarce și oprite. Vei avea doar un indicator pe ecran că se întâmplă acest lucru.

 

Continuarea pe: playtech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ