Scandal în Ialomiţa după ce Dacian Cioloş a numit-o în funcţia de subprefect al judeţului pe soţia unui candidat PNL la parlamentare

0
225„Doamna Manea Toniţa exercită cu carcter temporar prin detaşare funcţia publică de subprefect al judeţului Ialomiţa. Semnează, prim-ministrul Dacian Cioloş”, se arată în numirea făcută de premier.

Această doamnă este noul subprefect de Ialomiţa. Cu o lună înainte de alegeri a fost numită în conducerea instituţiei care organizează scrutinul, deşi soţul ei este unul dintre candidaţii liberalilor pentru un scaun de senator. Nu numai soţul-candidat a felicitat-o pe subprefectă, ci şi alţi parlamentari liberali.

Spor! Mă bucur că avem o femeie, iată! Sunt sigură că o femeie va face altfel ţara de Ialomiţa„, a declarat Cristina Pocora. 

Adversarii de pe scena politică cer lămuriri după numirea controversată.

„Oare o fi normal ca a 2-a funcţie în ierarhia aparatul prefectural să fie deţinută de ruda unui candidat?”, a spus Marian Neacşu, secretarul general al PSD. 

Discutăm despre soţul candidat şi despre soţia care organizează alegerile. Despre ce vorbim? Instituţia Prefectului organizează alegerile în judeţul Ialomiţa, iar soţul este candidat”, a spus la rândul lui senatorul PSD Marian Pavel.

În ultimele 7 luni, Guvernul Cioloş a schimbat 38 de prefecţi şi subprefecţi .

loading…Sursa

LĂSAȚI UN MESAJ