iPhone 7 ar putea zbura

0
1808

Tot mai multe zvonuri apar despre viitorul iPhone 7. Una dintre cele mai ciudate si inventive idei presupune ca telefonul sa leviteze. Mai precis se doreste un sistem de propulsie care sa se activeze singur atunci cand telefonul iti scapa din mana si e gata sa loveasca pamantul.

Acest lucru presupune ca smartphone-ul sa vina incorporat cu acest sistem minune si in cele patru colturi ale telefoului are niste orificii care degaja presiune dintr-o capsula foarte mica de CO2.

Conform zvonurilor pe iPhone 7 ar disparea butonul de start, facand loc unui ecran complet edge-to-edge. Apple lucreaza la cinci prototipuri diferite, iar noul telefon va fi si mai subtire. iPhone 7 este posibil sa nu mai aiba jack pentru casti de 3,5 mm standard, folosind fie portul fulger sau un port USB de tip C. A scapa de mufa de casti va fi ceva radical, dar nu este dincolo de capacitatile Apple.

Unii experti cred că ca iPhone 7 va fi complet rezistent la apa. Camera foto va fi mult imbunatatita pe actualul rezolutie de 12 megapixeli. Noua modalitate de a interactiona cu telefonul Apple, care a fost introdus deja pe 6S iPhone ar putea fi imbunatatita in continuare. Caracteristica atingere 3D, care simte cat de multa presiune este aplicata pe ecran pentru a executa comenzi diferite, ar putea fi extinsa pentru a introduce mai multe modalitati de a naviga pe telefon.

Site-ul inc.com sugereaza ca noile comenzi ar putea insemna ca email-urile pot fi sterse mentinand apasat doua degete pe ecran.

In luna iulie a acestui an, Qualcomm a lansat un nou incarcator wireless care functioneaza prin metale, deschizand calea si pentru Apple pentru a putea utiliza tehnologia.

Noul terminal va avea sistemul de operare iOS 9.

LĂSAȚI UN MESAJ