Gabriela Firea: Sub nicio formă nu renunţ mandat. Preşedintele va trebui să desemneze un premier din partea coaliţiei câştigătoare

0
243„Sub nicio forma nu renunt la mandatul pe care il am. Dacă cu ajutorul lui Dumnzeu am ajuns primar eu trebuie sa imi duc misiunea la bun sfarsit. Premierul trebuie sa fie o persoană care reprezinta votul romanilor”, a declarat Gabriela Firea.

„Dacă romanii vor da un vot masiv pentru PSD, presedintele nu va avea încotro si va trebui să desemneze un premier al coaliţiei PSD-ALDE”.

Citeşte şi: Sondaj Curs – Agangarde: Cifrele care răstoarnă întreaga scenă politică la început de campanie electorală

Despre Guvernul Cioloş

„Azi s-a admis ca nu s-a realizat nimic, dar s-a venit cu o comparaţie „noi suntem guvernul 0 populism. Cand spui ca nu voi candida, si cea mai mare minciunca e ca acum e principalul agent electoral al PNL. Asta e si mai rau sa fii pe afise si sa nu candidezi si sa nu te legitimezi”, a punctat Gabriela Firea.

„Cred ca toti romanii observa ca s-a creat o coalitie a austeritatii intre Cotroceni, Victoriei şi PNL. Au fost impotriva legii darii în plata, legii pentru salarii in sanatate si educatie si cea a eliminarii taxelor. Bani sunt, dar trebuie sa stii cum să-i folosesti. Gogorita asta ca sunt ceva bani, dar sa-i tinem ascunsi nu e corecta pentru populatie”.

 

loading…Sursa

LĂSAȚI UN MESAJ