Acer Predator AG6-710 – Review

0
1083

Cauti un PC si nu stii ce sa iti iei, acest sistem face ca visurile tale sa devin realitate. Este, fara doar si poate, cel mai bun calculator de pe piata.

––>>> Click aici sa vezi pretul si sa comanzi online! <<<––

Acer Predator te va duce intr-o lume virtuala, o lume a gaming-ului nemaiintalnita pana acum. Propulsat de un procesor de ultima generatie Intel i7, modelul 6700K din generatia 6, construit pe 14 nm, la 4000 MHz, iar cu un Turbo Boost care poate intinde puterea pana la 4.200 Mhz, face ca sistemul sa zboare.

Ca si cum acest lucru nu ar fi putin, calculatoul are si 16 GB DDR4. Cum toata lumea are proleme cu jocurile de ultima generatie, nu insa si pentru Acer Predator, pentru ca a fost echipat cu placa video Nvidia GeForce GTX 980 de 4 GB.

Spatiul de stocare este impresionant si el, cei 2TB si 256 GB SSD sunt arhisuficienti. Indicat este sa va instalati sistemul de operare pe hardul SSD, avand astfel o viteza mult superioara.

Acer Predator beneficiaza si de o unitate optica Bluray Combo pentru o experienta cinematografica la cele mai inalte standarde.

Carcasa este de vis si beneficiaza si de un buton magic, care te ajuta atunci cand simti nevoia de mai multa putere tehnica, il apesi si TURBO isi face datoria.

Acer Predator AG6-710 vine cu Windows 10, pentru ca ar fi pacat sa nu va bucurati de noul Direct X 12, care va va duce intr-o lume virtuala total diferita fata de ceea ce ati trait pana acum.. Carcasa sistemului are nu mai putin de 15.6 Kg, avand o racire foarte buna.

Acestui PC ii trebuie un monitor pe masura, iar noi va recomandam Monitorul LED IPS LG de 31 inchi, care poate fi vazut si comandat aici.

LĂSAȚI UN MESAJ